Crep de formatge, farcida de xampinyons, amb salsa gorgonzola, nous i pera.


PER LA CREP:

-Agafo un ou gran, un got de llet (tamany got de iogurt) ,  2 “quesitos” (tipus el caserio, kirie, kraft)  sal i pebre.

-Trituro amb el turmix.

-Afegeixo farina al final, de manera que em quedi prou espès, però també amb suficient viscositat per què “corri” la massa per repartir-la a la paella.

-Agafo una paella antiadherent una mica gran , hi poso mantega i vaig fent las creps, han de quedar fines, si surten molt gruixides, és que la massa és molt espessa, es pot afegir una mica més de llet per alleugerar-la.

PER EL FARCIT:

-Tallo una ceba petita a daus, la sofregeixo una mica en oli d’oliva verge, i llavors i tiro uns quans xampinyons laminats.

-Han de coure un ratet, hi afegeixo una culleradeta sopera de farina i ho mesclo bé.

-Un cop fet afegeixo llet per fer una beixamel que agafi bé els sabors dels bolets.

(Es pot fer amb qualsevol bolet, ceps, rovellons etc..)

-La mescla té que quedar prou espessa per aguantar dins la crep sense que es surti per als costats (you know it), la salem al final.

PER LA SALSA:

-Es tallen daus de ceba ben petits i es posen en oli d’oliva calent a la paella, no s’ha de sofregir, m’agrada que estigui una mica crua i cruixent.

-Es tiren uns daus de gorgonzola i es remena fins que quedi una mica desfet.

-Es tira nata líquida (de la lleugera, 18%)  per aconseguir una salsa prou espessa, i es sala al final.

UN COP HO TENIM TOT FET:

-Farcim la crep amb la massa de beixamel i la posem al forn amb formatge per què quedi gratinat.

-Preparem un plat amb la salsa, posem la crep a sobre, i ho amanim amb una mica de nou picada i daus de pera fresca.

És un excel-lent plat vegetarià.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s