Taula del xef , febrer 2013

Una taula del xef que he fet recentment.

-Amanida de bacallà amb calçots i romesco.

-Timbalet de paté de bonítol i olives negres.

-Pebrot verd farcit de lluç i gambes (pròximament la recepta)

-Croquetes de risotto de porc ibèric

-Crema de patata amb ou de corral potxat, oli de tòfona i pernil

-Crep de formatge farcida de xampinyons i salsa de roquefort.

-Caldòs de canana i blat

-Lluç amb salsa de vi blanc i llimona

-Xai farcit al forn

-Blanquetes d’ànec amb naps

-Panacotta de fruits vermells, amb reducció dolça de vi rosat i gerds

-Pastís de iogurt amb cobertura de xocolata blanca

Per veure Calonia (negre) i Floresta (blanc) , ambdòs Empordà.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s