Un menú de Març

Avui una persona ha regalat a la seva parella un dinar sorpresa. Havíem quedat en què faria jo els primers i unes opcions de segon, (per alguna raó avui les fotos no han estat tant encertades).

Com que no havíen vingut abans he optat per alguns plats dels que faig sempre, i algún de nou.

Aquí va el menú:

-Pastís de peix i marisc amb salsa americana i vieira

-Croquetes de butifarra negre

-Escabetx de guatlla

-Risotto de pollastre, carxofes i olivada

-Xai al forn (cuit al buit a baixa temperatura durant tota la nit)

-Porc ibèric (bellota) a l’all i romaní

-Panacotta de cireres amb reducció dolça de vi rosat

-Crep de toffee amb gelat de Tia María

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s