Recepta fàcil per a una amanida

Una recepta fàcil per a una amanida, necessitem:

Mozarella , enciam i brots varis , pa de motllo , pernil ibèric, xampinyons , ceba, , pastanaga, nous, vinagreta de mostassa i maduixa.

Preparem la base amb els enciams i els brots, i anem posant els xerris, la pastanaga, els xampinyons crus tallats a làmines fines, unes nous, podem posar la mozarella tallada a làmines per els costats o barrejada enmig de l’enciam.

Tallem el pernil i el pa de motllo a daus, fregim el pernil fins que quedi cruixent, el retirem, llavors afegim una mica d’oli d’oliva i els daus de pa de motllo fins que quedim torrats.

Els afegim a sobre de l’amanida.

Per la vinagreta posem en un bol una cullarada de mostassa, una de mermelada de maduixa (o gerds), ho neguem amb oli d’oliva i un raig de vinagre, balsàmic o normal. S’ha de barrejar fins que quedi homogeni i l’afegim per sobre l’amanida.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s