Un resum de les taules del xef que he fet a l’octubre

Alguns dels plats que he anat fent. Hi ha pocs plats nous, he fet proves per fer el paté de bonítol amb melva, és un peix abundant a les nostres costes, poc conegut i que s’assembla molt al bonítol, és una mica més petit i més arrodonit, així com el bonítol és més punxegut. S’ha d’intentar que la gent conegui altres espècies de les moltes comestibles que hi ha.
També he tornat a fer bacallà al buit a 52º , els rogers que els fèia al 2007 amb llimona, també els he fet amb pomelo rosa i aquesta vegada amb llima, per anar provant cítrics.

També he fotografiat la galta de porc ibèric, que la porto fent des de l’estiu, i que es cuina al buit durant 8 hores o més, a 80º.

Per últim destacar que he fet civet de senglar, a la manera tradicional, marinant 24 hores en vi negre i herbes, i cuinant unes 4-5 hores a cassola. Faltarà provar algún dia cuinar-lo al buit, suposo que es necessitaràn forces hores per fer-lo al buit.

Recordar que aquestes racions i tapes són les que poso a la taula del xef de 31 €, que inclou 4 o 5 tapes, un risotto o similar, carn, peix i 2 postres, amb beguda i pa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s