Alguns plats més

Alguns ja els he fotografiat abans, però mai solo repetir presentacions a l’hivern. Hi ha alguna prova per l’estiu, a part dels canelons de confit m’agradaria incorporar algún altre caneló, el d’espinacs promet, a més és vegetarià, per ampliar l’oferta vegetariana però per a tots els comensals.

També he tornat a recuperar el bacallà , que fèia temps que no servia, per provar a diferents temperatures. Em quedo amb 52,5º durant uns 15 minuts, envasat amb oli d’oliva de Ventallò, all i romaní fresc. També ho vull provar amb safrà enlloc del romaní, parlo de cocció al buit del bacallà, al bany maria amb temperatura controlada, un cop cuit, es retira el líquid de la bossa per emulsionar l’oli amb la gelatina del peix.

També he estrenat el suquet de peix, en concret de rap, els puc fer ja per encàrrec, no hi ha foto de moment, us haureu de refiar de mi ;).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s