Tapes d’algunes taules del xef de març

Un resum del que he anat fent aquests últims díes, tot i que no he fet moltes fotos, si les he fet del que m’ha semblat més interessant.

Provant algún plat ja per l’estiu també. Particularment el Ceviche de gambes amb alvocat, encara que després de provar l’alvocat sol he pensat també en un entrant de patés vegetals, entre ells el d’alvocat, llima i cumí que cobreix el ceviche de gambes.

Últimament penso en ampliar el tema patés, un dels motius és que en una sortida a Cottliure (en un diumenge d’aquells que no hi ha reserves) vaig descobrir aquesta empresa conservera francesa, em va cridar l’atenció la quantita diferent de receptes i de peixos, blaus principalment, encara que també tonyina i salmó, els dissenys de les llaunes, el concepte de venta al detall i per internet.

Crec que hauríem de prendre nota, si hi ha una cosa que m’agrada de França és el tema de petits artesans dels aliments, conserves, mermelades, pans d’espècies i de com això també es transmet a empreses més grans, però que encara conserven aquest punt d’empresa familiar.

Per tant crec que aniré provant més coses en aquest aspecte (sempre amb peixos blaus o de menys valor comercial) i també patés vegetals per no tenir les típiques opcions vegetarianes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s