Una taula del xef del Novembre 2015

Si, ja fèia un temps que no en penjava cap de taula del xef.

Vam començar amb tapes:

-Pop amb crema de patata, seba caramelitzada i pimentón fumat (un habitual)

-Terrina de peix amb cream de safrà i vieira

-Paté de bonítol, tàperes i olives negres amb pesto de  tomàquets secs i orenga (un altre habitual)

-Foie amb poma i reducció de PX

-Rotllet de salmó marinat amb llima, amb alvocat, gingebre, soja i oli de sèsam.

Primer plat:
-Crema de patata, muffin de cigrons, cruixent de butifarra negre i cecina.

Segon plat:
-Risotto de rovellons, pollaste, olives i herbes provençals

Tercer plat:
-Roger amb salsa de gingebre, all i gamba

Quart plat:
-Porc ibèric i foie amb reducció de garnatxa, suc de mandarina i taronja sanguina, amb fruits de temporada.

Postre:
-Plàtan flamejat al triple sec, amb crema de vainilla i galeta.

PD. Les fotos fetes amb instagram no són el mateix.. hauré de rescatar la nikon.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s